Volgens mij heb ik dit weekend een fruitige versie van vanille vla ontdekt! Het smaakt natuurlijk niet éxact hetzelfde als vanille vla, maar het is zeker net zo lekker en minstens 10x zo gezond! :) Dit is een super lekker toetje of ontbijtje (al eet ik dan wel een dubbele portie). Leuk om te delen en kids-proof.

DSC_0171

DSC_0200

Je hebt nodig:

  • 2 rijpe kaki’s
  • 1 rijpe banaan
  • 1 vanille stokje
  • ½  limoen
  • 50 ml koud (kokos) water

DSC_0177

Bereiding
Heel eenvoudig: snij het vanille stokje open en haal de zaadjes uit de lijst. Mix alle ingrediënten in een blender tot een vla-achtige smoothie! Serveer eventueel nog met stukjes kaki, banaan en een snufje kaneel!

Rijp!
Kaki’s zijn rijp als ze donker oranje en zacht zijn. Bananen zijn rijp als ze bruine stippen krijgen. Rijpe bananen zijn zeer goed verteerbaar, vezelrijk en bevatten ook veel meer vitaminen. Naast het feit dat ze nog zoeter worden. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: eet bananen alleen als ze rijp zijn (ja, ik ben nogal bananenfan….).

DSC_0204

Tot slot, ik moest vandaag heel erg hard lachen om een artikeltje op Upcoming getiteld ”Dingen waar wij als twintigers allemaal tegenaan lopen.’‘ Heel, heel, erg herkenbaar.

”We zijn zo trots op elkaar. Maar zo hard voor onszelf. We zijn de halve dag bezig met vrienden geruststellen. Omdat zij met dezelfde problemen kampen; Het komt heus allemaal goed met ons.”

Conclusie? Stop met te veel nadenken en GENIET VAN HET NU.

DSC_0198

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s