Ik hou van weekenden! Ja, I know, ik schreef laatst nog een artikel over dat je, je job wellicht even moet herzien als je te veel naar het weekend toeleeft, maar de vrijheid om 2 dagen even nog meer leuke dingen te doen is natuurlijk hartstikke fijn! Wat doe ik dan zoal in het weekend? Nou vooral veel gezelligheid en druivensapjes opzoeken en zo nu een dan eens een rondje wandelen, hardlopen en marktjes afstruinen in mijn geliefde Amsterdam. Zoals dit weekend:) IMG_3967      IMG_3970

Maar goed, we wijken af van het onderwerp van deze blogpost, namelijk dé Framboos Paksoi Smoothie. Het was dit weekend heerlijk weer en ik wilde eens een nieuwe smoothie (deels omdat variëren natuurlijk goed is). Maar misschien was het de #AHlente tag die het wel goed deed op mijn Instagram of was het de behoefte om eens wat anders te maken dan een smoothie met banaan en spinazie. Anyhow, dit perfecte sapje is het resultaat.

DSC_0111

DSC_0098

Bevroren fruit vind ik in erg handig voor smoothies! Je kunt zelf gemakkelijk fruit in stukjes invriezen als het erg rijp begint te worden (bijvoorbeeld banaan, peer en bessen). Zo heb je altijd fruit in huis en wordt je smoothie ook lekker koud! Voor deze smoothie gebruik je bevroren frambozen, hierdoor wordt de smaak lekker fris en een beetje zoetzuur.

Ingrediënten voor 1 grote smoothie:

  • 1/2 paksoi
  • 125 gram bevroren frambozen
  • 2/3 sinaasappels
  • glas koud water

Instructies
Haal de schil van de sinaasappels en snij deze klein (doe als eerste in de blender). Giet daar een glas koud water overheen. Voeg vervolgens de frambozen toe. Snij de paksoi fijn en doe in je blender. Mix alle ingrediënten, en enjoy!

DSC_0125 DSC_0122

DSC_0116

En voila! Een gezond fruitig sapje. Ken jij een leuk (smoothie/sap) recept met paksoi, laat het me weten in de comments! Ik ben benieuwd.

Liefs, Lies

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s