Dit is een van de beste uitvindingen ooit. Een heerlijk romig ijsje maken van…… BANAAN! Een van de beste dingen aan je een beetje verdiepen in voeding is receptjes bedenken en/of ontdekken die mega lekker zijn en ook nog eens super fruitig. Dit ijsje is daar het perfecte voorbeeld van. Geen room, melk of geraffineerde suikers, maar al het goede van… BANAAN! Kijk daar kan je nog eens een heel bakje van oplepelen. Dit ijs is daarnaast zo makkelijk te maken! Je hebt in principe alleen bevroren banaan en wat water nodig.

IMG_4065 IMG_4066

Ingrediënten (voor 1 of 2 personen)

  • 3 bananen
  • theelepel vanille poeder
  • 50 ml water / amandelmelk
  • rauwe cacao nibs

Instructies

Pel de banaan en breek deze in kleine stukjes. Zet dit voor 4 uur in de vriezer.. Mix dit in een goede blender met een klein scheutje koud water (zodat je messen onder water staan) en de vanille poeder.

Voor uitgebreidere tips en tricks lees je deze blogpost: Bananenijs / Nicecream – Hoe maak je dat met je blender?

img_4064 img_4067Ter garnering kan je nog wat extra verse vanille poeder strooien en wat rauwe cacao stukjes. Dit is net stracciatella ijs. Jaaaaaaammie! Perfect als tussendoortje of als zomers ontbijtje of lunch! Ik eet het in ieder geval de hele dag door \o/ whoeee. Enjoy!

Liefs, Lies

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Een reactie op “Recept | Vanille-Stracciatella ijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s