Joeeh, gisteren was al weer de 3e editie van het Raw Food Festival. Confession: ik ga nooit naar food festivals. Ik ben er te nuchter voor denk ik. Ik was vorig jaar echter vrijwilliger op dit festival én het bedrijf waarvoor ik werk zit in de organisatie én mijn collega’s waren hier aan het werk. Met andere woorden: het was toch wel erg leuk om even langs te gaan… 

Daarnaast is het Raw Food Festival een ontzettend fijn evenement. Er is een hele fijne sfeer met lieve, geïnteresseerde, open-minded mensen. En het is altijd leuk om onder mensen te zijn die eenzelfde interesse of passie hebben en om nieuwe ideeën op te doen en gedachtes uit te wisselen. Naast verschillende kraampjes met sapjes, smoothies, plantjes en bijzondere poedertjes zijn ook de Vereniging voor Veganisme en de Partij voor de Dieren bijvoorbeeld represented. Ik vind het altijd leuk om daar even een praatje mee te maken. En, wat is de wereld klein, kom ik ook nog eens de mama van LisaGoesVegan tegen..

Hier een kleine foto impressie van de dag.

DSC_0026

Er waren hele gezonde sapjes van De Sapkar! En daar begon ik gelijk mee. Ik ging voor een – uiteraard groen – sapje met komkommer, …. geen idee wat er nog meer in zat. Maar het was erg lekker.

DSC_0041

Van het groene sapje naar de rode wijn. En wat blijkt… Heel veel wijnen zijn niet veganistisch! Huh?! Toch fijn dat ik dat nog even kon leren op dit festival van De Wijnfiets! Wat is er niet veganistisch aan wijnen kan je, je afvragen.. Well.. bij het zeven worden dierlijke eiwitten gebruikt. Hoe dit precies in z’n werk gaat, daar kom ik nog even op terug.

DSC_0022

Ook was er weer ‘spaghetti’ van courgette (courgetti…) heel lekker! Benieuwd naar het recept? Kijk even op http://www.rawfoodie.nl!

DSC_0016

En dit at ik.. Rauwe tabouleh van bloemkool, gefermenteerde kool (kimchi) en een crackertje van zaden, tomaat & ui. Super lekker en met liefde gemaakt door Mariluz (The Nourishing Garden). De rest gaf ik aan mijn collega en ik scoorde nog een banaan #monkey.

DSC_0031

Leuke meisjes aan het filmen.

DSC_0048

Kokosnootjes drinken.

DSC_0047

En natuurlijk heel veel taartjes, crackertjes en fruit!

DSC_0020

Nou dat was een korte impressie van een leuk dagje. Het was ook nog een best sportief dagje, want het was 17 kilometer fietsen:) (én 17 kilometer terug).

Lieeeeeeefs

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

2 reacties op “Raw Food Festival Amsterdam | Events

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s