Al sinds het begin van mijn blog dacht ik er over na om de naam te veranderen. Was dit het namelijk wel helemaal voor mij? Ik ben een nuchtere Nederlander.. en hou helemaal niet van Engelse termen haha. En ook niet van amarant-spelt muffins. Ik hou van lekker simpel en eenvoudig. Maar als je al lang een blog wilt beginnen en dat dan niet doet, omdat je geen naam kan bedenken… Dat is ook niet zo handig. Gewoon even doorpakken dus.

Enig moment van zelfreflectie:
Ik kan niet altijd goed keuzes maken.
Maar ik moet van mezelf wel een keuze maken.
Zodat ik daar later op terug moet wil komen,
omdat het toch niet zo goed voelt.

Met van alles.

Zo dus ook met de naam van mijn blog;)

Ik besloot dus tezamen met mijn adres (I’m Moved!),
ook het adres van mijn blog* en dus de hele naam te veranderen.
Naar iets wat dichter bij mij ligt.
En ook bij wat ik heel graag wil delen.
Namelijk liefs.

Liefs van Lisa dus.

* grapje, dat deed ik helemaal niet zelf. Ik ben namelijk wel een nerdje, maar snap de ballen niet van WordPress. Daarom zocht ik naar iemand die wel ballen had. En verstand van WordPress. En dat was Niels, van Media-Enzo. THANK YOU.

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s