Het is vandaag maandag 12 oktober… Een blik op mijn agenda wijst mij er op dat ik over precies 2 weken in het vliegtuig zit naar Bangkok. Eeeh, over 2 weken al?! Wat ik dus zo fijn vind aan vakanties is dat je even heerlijk niets hoeft te plannen. Het enige wat redelijk vast staat is dat je ergens gaat slapen en – als het goed is – ook ergens weer wakker wordt en dat je dan maar ziet wat de dag brengt en wat je er uit wil halen.

go with the flow dus.

Maar deze mentaliteit neem ik maar al te graag iets te snel aan. Ook al voordat ik in het vliegtuig ben gestapt. Dus, ja het antwoord op de vraag: Heb je je reis al een beetje gepland? blijf ik maar beantwoorden met ”uhm, nee”, en een soort van moet-dat-dan? gezicht. Ik ben echt een mega slechte planner als het aankomt op voorbereidingen van vakanties, en dat terwijl mijn moeder altijd 3 weken van te voren koffers aan het inpakken was, zwoegend een zwetend met to do briefjes en inpaklijsten rondliep om vervolgens in de auto te paniekeren over wat we misschien vergeten waren. Goed,

dat gebeurt mij dus mooi niet.

Maar wat mij wel gebeurt is dat ik halsoverkop nog een spoed aanvraagje moet doen voor een paspoort en een beetje opgelucht ben als ik bij de GGD zie dat ik gelijk morgenochtend al een afspraak kan maken voor een vaccinatie die toch net een jaartje verlopen is…. Er zijn dus toch een aantal dingen die je in ieder geval wél op tijd moet regelen. En waar ik mijn vrienden dus heel dankbaar voor ben dat ze het me constant blijven vertellen:) DANK.

  1. een geldig paspoort
  2. vaccinaties (”Bel nou even de GGD Lies”)
  3. doorgeven aan je bank dat je naar het buitenland gaat
  4. iets met verzekeringen
  5. visum (hoe, wat, waar moet ik dit doen)
  6. iets met diarree remmers

En die route bedenk ik wel in het vliegtuig, of ergens dit weekend als het ter sprake komt. Komt allemaal wel goed, ook zonder strakke planning;) Go with the flow.

Heb je, je koffer al ingepakt”  –  Oma <3

Benieuwd hoe mijn reisje door Azië verloopt? Volg dan zeker even mijn Facebook pagina:)

Liefs van Lisa

Bron foto

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s