Aan het begin van het jaar schreef ik mezelf een mailtje met persoonlijke doelen die ik dit jaar graag wil bereiken. Door dit voor mezelf op een rijtje te zetten en deze doelen en wensen uitgebreid uit te schrijven werd het voor mezelf steeds duidelijker hoe ik mijn leven graag zie (werk, privé, hobbies) en welke acties ik daaraan kan koppelen. Wat daar aan vooraf ging waren vragen aan mezelf over waar ik blij van word, wat ik goed kan, wat mijn kernwaarden zijn en wat ik met die kwaliteiten en waarden voor anderen kan betekenen. Ik ben blij dat ik hier tijd voor heb genomen, want ik heb hierdoor ook ruimte gekregen (gemaakt) om mezelf verder te ontwikkelen in coaching en kennis over generatie Y. Mijn generatie dus. Met alle leuke uitdagingen die daar bij komen kijken. Dusdanig dat ik anderen daar nu ook over kan én ga adviseren en coachen. Ja best wel coolie en best wel even experimenteren nog, maar…. er is leuk werk en toffe projectjes in progress! JA hoe leuk is dat! Dat betekent overigens ook dat ik vandaag naar de Kamer van Koophandel ga om me daar in te schrijven en dat ik vanaf heden steeds meer zal werken als freelancer. Soms moet je een beetje risico nemen en je geplande carrièrepad bij een toffe corporate of high potential trajectje los durven laten, om er achter te komen of een eigen gecreëerd padje bewandelen niet veel beter voor jou werkt. ;) Ik kan hier nog een paar cliché quotes posten over je eigen weg volgen, maar die laat ik vandaag maar even achterwegen (ja achterwegen ha-ha).

Joeee, veel liefs

roald dahl

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Een reactie op “Higher potential

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s