Met de eerste goede zonnestraaltjes op mijn gezicht weet ik weer helemaal wat mijn raison d’être is. Of, wat laatst even netjes voor mij vertaald werd, wat mijn reden van zijn is. En dat lieve mensen, is naar buiten gaan. Zonnestraaltjes omarmen. Frisse lucht happen. Lief hebben. Rondjes rennen. Rondjes draaien. Dansjes verfraaien. Blije momentjes verzamelen. Ietsje minder hoge verwachtingen, ietsje meer genieten. Niet het snelst de marathon uit willen rennen, maar er vooral een leuke route van maken.

Doen wat ik belangrijk vind, waar ik blij van ga stuiteren & waarmee ik iets aan het leven van anderen kan toevoegen. En daar ga ik niet te veel concessies in doen. Want wat als ik mezelf dit alles ‘later’ beloof, maar later altijd later blijft? Dan komt het eigenlijk nooit. Later is nu:) Elke seconde opnieuw. Dus die reden van zijn kan het beste in twee woorden worden omschreven: LEEF nu.

Bron foto: Tumblr

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s