Hoe je leven er op dit moment uit ziet is simpelweg een verzameling van schijnbaar onbelangrijke beslissingen die hebben geleid tot hoe je nu in het leven staat. Wat voor een werk je doet. Met wie je woont. En waar. Met wie je, je dagen en nachten besteed. Wat je als ontbijt at. Of je die op Instagram heb gezet of niet.  Of je er voor kiest in een relatie te blijven. Waar je NU op dit moment bent. 

Al je opgedane kennis, ontmoetingen en indrukken maken wie je bent. Bij elke ‘ja’ en ‘nee’ die jij kiest gaan er deuren dicht en deuren open. Energie en mogelijkheden gaan flowen in de richting waarvan jij de deur open zet. Als je dat begrijpt zie je in dat je zelf verantwoordelijk bent voor hoe je leven er uit ziet. Dan begrijp je dat alle mensen en gebeurtenissen die je tegen komt er zijn om te laten zien wie jij bent en wat voor jou ‘waarheid’ is en wat niet. Wat jou blij maakt en wat niet. Dat is misschien beangstigend, en ook zeker niet altijd makkelijk. Het is in ieder geval heel leerzaam. En ook altijd een kans om jezelf opnieuw te ”programmeren” als je dingen anders wil.

Ik vind het fijn om deze balans zo nu en dan op te maken en hem na te leven. Wie wil je zijn en hoe wil je je voelen? Welke acties zijn daar aan gekoppeld? Welke deuren gaan – of doe jij zelf – dicht? Welke deuren mogen open?

Breath in the air. Set your intentions. Dream with care.

In liefs!

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s