Dank lieve mensen voor jullie berichtjes op m’n vorige blog. Leuk om te zien dat meer mensen open staan voor een kleine jaar reflectie. Omdat er ook vragen waren naar mijn 2016 (lief!!) deel ik bij deze kort wat inzichtjes van mijn kant. Wellicht kan het je inspireren🙏🏼Waar voelde ik mij helemaal mijzelf dit jaar? En wat brengt dat?

De bedoeling

Ik heb dit jaar helder gekregen dat ik graag op deze wereld ben om liefde en luchtigheid te verspreiden. Hoe klein of groots dat ook mag zijn. Ik zie een wereld met mensen en organisaties die even de essentie van het mens-zijn zijn kwijt geraakt en ook de potentie die er (al) is om dat aan te wakkeren. Die essentie in het kort is liefdevol, aandachtig, samen en oprecht. Wat daarvoor nodig is, is o.a. reflectie, verbinding, verantwoordelijkheid en vernieuwing. Daar wordt ook mijn hart groter van:)

Verbinden van ziel, hart en hoofd

Ook heb ik het inzicht gekregen dat ik dat al doe door er alleen te zijn. En dat ik dat alleen kan als ik op de eerste plek met mezelf bezig ben. Rust dus! Minder doen en denken. Meet chillen. Daarvoor heb ik zeker geleerd, en ben ik aan het leren, om eens te ontdekken wat ik zelf eigenlijk voel. Wat ik wil. Wat mijn intuïtie zegt. Een hele nieuwe ontdekking voor mij, omdat ik tot dusver vooral heb gevoeld wat anderen voelen. En dat in het extreem (heldervoelend zou je dit kunnen noemen) dat betekent dat ik dingen voor anderen voel/weet die ze vaak zelf niet weten/voelen. Een gave maar ook een vloek als je nog niet weet hoe dat voor je werkt. Laat staan vrij uitputtend want je sleept dit allemaal mee naar huis en moet dit en je eigen shizzle een plek geven 😂

Als je meer contact leert maken met je hart en intuïtie (en ook even leert om je aanzienlijk minder te laten beïnvloeden door mensen in je omgeving) dan gebeuren er mooie dingen.

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive and go do it. Because what this world needs is people who have come alive.” – Brene Brown

Tja, is weer eens wat anders dan “meer sporten en gezonder eten”. Ik gun jou, jij die dit leest, voor 2017 vooral veel tijd om te ontdekken. En mocht je er al uit zijn, vooral veel positieve vibes om mooie dingen aan te trekken.

Met liefde,

Lisa

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Een reactie op “Hallo mijn 2017,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s