Het over zaken hebben die je aan je hart gaan, en waar andere mensen mee te maken hebben, is een essentieel onderdeel in liefde en respect voor jezelf. Omdat je daarmee jouw hart gehoord laat worden. Omdat je daarmee liefdevol je eigen grenzen zet. Het er over hebben is een mogelijkheid om luchtigheid te creëren. Geen big issue dat je moet verstoppen want het is gevoelsmatig eng en ‘ingewikkeld’. Gewoon out in the open het er samen over hebben. Vanuit jezelf, je gevoel onder woorden brengen. Vanuit jouw hart, naar het hart van iemand anders.

Vanuit de openheid en eerlijkheid naar jezelf kan je open en eerlijk zijn naar een ander.

Zien (en horen) wat er is, is vrijheid. En dat zien is altijd in het nu. Niet met de dingen van vroeger en de dingen die daarmee in de toekomst allemaal kunnen zijn (want het lijkt zo fijn zijn als we daar aan kunnen vastgrijpen..). Eerlijk kunnen zijn naar jezelf en naar wat je ervaart – of wil ervaren – vanuit liefde. Dat is verbinding. En vanuit die verbinding met jezelf kan je vervolgens verbinding voelen met iemand anders. Dat is namelijk wat we in essentie allemaal willen. En daar dan naar handelen. Daar gaat ons hart van giechelen. En wij dus ook.

Het leven,
is om te beleven,
en om liefde te geven.

Liefde over angst.

Waarom doe je me dit aan? Of: Welke les kan ik hier uit leren?

De keuze is bij jou.

Met liefs,

Lisa

Advertenties
Gepost door:Liefs van Lisa

deelt elke dag liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s